Cjenik

Početna > Cjenik

Članarina

Često postavljena pitanja

Bolderi su kratke penjačke rute koje se penju bez užeta na sigurnosnim visinama iznad podloge za pad. Boldering je popularan zbog svoje jednostavnosti i fokusa na tehniku i snagu.

Za boldering vam je potrebna samo penjačka obuća, krede za bolje prianjanje, i eventualno crash-pad (podloga za pad) kako biste ublažili padove. Svu potrebnu opremu možete iznajmiti u našem centru.

Boldering kao sport nosi određene rizike, no mi primjenjujemo sve mjere sigurnosti kako bismo minimizirali rizik od ozljeda. Područja za pad su opremljena mekanim podlogama, a osoblje je uvijek na raspolaganju za pomoć.

Članovi uživaju u raznim prednostima uključujući popuste na mjesečne i godišnje članarine, pristup specijalnim događanjima i radionicama te popuste kod naših partnera.

Sve informacije o tečajevima i kako se prijaviti možete pronaći na našoj web stranici. Nudimo tečajeve za sve uzraste i razinu iskustva.

Da, nudimo grupne popuste za škole, tvrtke i druge organizirane grupe. Također, pratite našu web stranicu i društvene mreže za informacije o posebnim ponudama i popustima.

Za rezervaciju termina, molimo vas da posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirate direktno putem telefona ili e-maila. Preporučujemo rezervaciju unaprijed kako biste osigurali svoje mjesto.