Pravila penjanja

Home > Pravila penjanja

  1. Penjanje na Vlastitu Odgovornost: Svi posjetitelji penjačke dvorane “Bolderi” penju na vlastitu odgovornost. Vlasnik dvorane ne snosi odgovornost za eventualne ozljede ili nesreće koje se mogu dogoditi tijekom penjanja.
  2. Slikanje u Dvorani: Sudionici prihvaćaju pravo na slikanje unutar penjačke dvorane. Slike se mogu koristiti u marketinškim materijalima vlasnika dvorane, uključujući objave na društvenim mrežama. Ako želite izbjeći fotografiranje, obavijestite osoblje prije početka penjanja.

  3. Skupljanje Podataka i Obavještavanje (GDPR pravila): Korisnici prihvaćaju skupljanje njihovih osobnih podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR). Ti podaci koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s korisnicima, uključujući slanje obavijesti, promocija i informacija putem e-maila. Korisnici imaju pravo povući svoj pristanak ili zatražiti brisanje svojih podataka u bilo kojem trenutku.

  4. Ponašanje u Dvorani: Sudionici se obvezuju poštivati pravila ponašanja u dvorani, uključujući sigurnosne smjernice, red i pravila o korištenju opreme. Nepoštivanje pravila može rezultirati ograničenjem pristupa ili izbacivanjem iz dvorane.

  5. Sigurnosne Upute: Prije početka penjanja, korisnici su dužni proučiti i poštivati sigurnosne upute i pravila koja su izvješena u dvorani. Osoblje dvorane dostupno je za pitanja i dodatne informacije.

  6. Hitne Situacije: U slučaju hitnih situacija, svi sudionici obvezuju se slijediti upute osoblja dvorane i surađivati u provedbi sigurnosnih mjera.

Sudjelovanjem u penjanju u dvorani “Bolderi”, korisnici izražavaju svoje razumijevanje i suglasnost s navedenim pravilima.