Tečajevi

Početna > Tečajevi

Treninzi i događanja

U našem penjačkom centru nudimo niz usluga kako bismo vaše iskustvo učinili još boljim.

Za odrasle

Nije potrebno prethodno iskustvo

Bouldering za početnike: Uvodni tečaj

Za one koji su tek zakoračili u svijet boulderinga, nudimo posebno osmišljen uvodni tečaj. Ovaj program je prilagođen svim početnicima bez obzira na prethodno iskustvo, postavljajući jednostavne i pristupačne uvjete – potrebna su samo želja za zabavom, spremnost na kretanje, te motivacija za učenje nečeg potpuno novog.

Na uvodnom tečaju, naglasak je na zajedničkom iskustvu u učenju osnovnih elemenata boulderinga. Kroz postupno upoznavanje s prvim važnim obrascima kretanja, polaznici će graditi temelje svojih penjačkih vještina. Ova faza nije samo prilika za razumijevanje fizičkih aspekata penjanja, već i za stvaranje pozitivne atmosfere među sudionicima.

Naši stručni instruktori pružit će potrebnu podršku i smjernice, osiguravajući da se svaki polaznik osjeća ugodno i sigurno u prostoru za bouldering. Kroz suradnju s drugima, svatko će dobiti priliku podijeliti iskustva, poticati jedni druge i zajedno rasti u ljubavi prema ovom izazovnom sportu.

Razina 1-4C

Grupa 3-8 ljudi

Za odrasle

Naprednije tehnike penjanja

Napredni tečaj: Vođeni trening

Naš napredni tečaj, poznat kao Vođeni Trening, predstavlja logičan korak dalje za sve one koji su prošli osnovne tečajeve boulderinga ili već imaju iskustva u penjanju te osjećaju da su spremni za dublje istraživanje.

Ova nadogradnja nudi strukturirani pristup unaprjeđenju penjačkih vještina kroz vođene treninge, prilagođene individualnim potrebama.

S fokusom na preciznosti tehnika, snazi, i taktičkom razmišljanju, naši instruktori će potaknuti osobni rast svakog polaznika, pružajući podršku i usmjeravanje kroz izazovne staze.

S Vođenim Treningom, otvaramo vrata naprednijim tehnikama penjanja, stvarajući poticajno okruženje za sve ljubitelje izazova i visokokvalitetnog penjanja.

Razina 4A-6B

Grupa 5-8 ljudi

Za djecu

Nije potrebno prethodno iskustvo

Tečajevi za Djecu: Početni i Vođeni

Za naše najmlađe penjače, nudimo posebno prilagođene početne i vođene treninge. Početni tečaj za djecu usredotočen je na osnovne penjačke tehnike kroz igru i zabavu, dok vođeni trening pruža strukturirano usmjerenje i poticanje individualnog razvoja.

Oba tečaja sadrže elemente učenja sigurnosnih aspekata, pravilnog zagrijavanja i istezanja, stvarajući poticajno okruženje za rast i radost penjanja.

Djeca imaju mogućnost trenirati od 1 do 3 puta tjedno.

Grupa je ograničena na minimalno 5 i maksimalno 10 djece, osiguravajući osobni pristup i podršku od strane naših iskusnih instruktora.

Razina 1-4C

Grupa 3-8 ljudi

Za djecu

Nije potrebno prethodno iskustvo

Napredni tečaj: Vođeni trening

Ponosno predstavljamo naše Zabavne Penjačke Tečajeve, namijenjene najmlađim penjačima u dobi od 4 do 6 godina.

Ovaj posebno osmišljen program fokusiran je na stvaranje ugodnog i poticajnog okruženja kroz igru umjesto formalnog treninga.

Djeca će kroz raznovrsne igre razvijati motoričke vještine, istraživati osnovne elemente penjanja i upoznavati se s prostorom, sve pod pažljivim nadzorom i podrškom naših stručnih instruktora.

Ovi tečajevi pružaju ne samo siguran uvod u svijet penjanja već i priliku za radost i otkrivanje vlastitih mogućnosti na penjačkom smjeru.

Razina 4A-6B

Grupa 5-8 ljudi

Rođendan i penjanje po stijenama u dvorani?

Zašto ne spojiti to dvoje...

Dječji rođendani za nezaboravni doživljaj. S nama možete uroniti u svijet gusara i zajedno krenuti u potragu za blagom, osjećati se kao olimpijac na našim Olimpijskim igrama ili trenirati da postanete ninja.

Što uključuju dječji rođendani?

Nezaboravni rođendani

Od planiranja, realizacije do izvedbe.

Osigurat ćemo opuštenu atmosferu za sve sudionike. Rođendanski stol je u potpunosti postavljen i dekoriran dok naši iskusni treneri vode program. Fotografiranje za obiteljski album i navijanje je, naravno, dozvoljeno!

Termini

Subotom i nedjeljom
10:00 – 12:00
12:30 – 14:30
15:00 – 17:00

Ponedeljak – petak
od 14:00 – 18:00

Kako rezervirati termin?

  • Pošaljite upit na naš e-mail, a mi ćemo Vam poslati ponudu.
  • Ponuda se izdaje za broj djece koji slavljenici žele (osnovna cijena je za skupine do 10 djece).
  • Svako dodatno dijete se naplaćuje 12,00 € na dolasku.
  • Moguće je uplatiti cijeli iznos ili akontaciju u iznosu 50,00 € čime rezervirate termin.
  • Roditelji mogu biti u prostoru kafića, ali ne mogu sudjelovati na rođendanu.
  • Roditelji su obavezni dovesti dijete do dvorane ili unaprijed potpisati izjavu o odgovornosti. 

Joga za sve uzraste: Odmor tijela i duha

Joga pruža nevjerojatne blagodati za sve uzraste. Osim što poboljšava tjelesnu fleksibilnost, jača mišiće i poboljšava ravnotežu, joga također donosi unutarnji mir i mentalnu fokusiranost. Bez obzira na dob, redovito prakticiranje joge potiče opuštanje, smanjuje stres i pomaže u održavanju cjelokupnog zdravlja.

Naša ponuda uključuje satove joge jednom ili dvaput tjedno, prilagođene svim razinama vještine i uzrastima. Ovo je prilika za svakoga da pronađe svoj ritam, revitalizira tijelo i pronađe unutarnji mir. Dođite i pridružite nam se na putovanju prema cjelovitom blagostanju kroz jogu!

Što kažu naši kupci

Pročitajte stvarna mišljenja naših kupaca.

Pišite nam

Lokacija

Popovičev put 2d

51211 Matulji

Hrvatska