Kontakt

Početna > Kontakt

Pišite nam

Lokacija

Popovičev put 2d

51211 Matulji

Hrvatska

Često postavljena pitanja

Bolderi su kratke penjačke rute koje se penju bez užeta na sigurnosnim visinama iznad podloge za pad. Boldering je popularan zbog svoje jednostavnosti i fokusa na tehniku i snagu.

Za boldering vam je potrebna samo penjačka obuća, krede za bolje prianjanje, i eventualno crash-pad (podloga za pad) kako biste ublažili padove. Svu potrebnu opremu možete iznajmiti u našem centru.

Boldering kao sport nosi određene rizike, no mi primjenjujemo sve mjere sigurnosti kako bismo minimizirali rizik od ozljeda. Područja za pad su opremljena mekanim podlogama, a osoblje je uvijek na raspolaganju za pomoć.

Članovi uživaju u raznim prednostima uključujući popuste na mjesečne i godišnje članarine, pristup specijalnim događanjima i radionicama te popuste kod naših partnera.

Sve informacije o tečajevima i kako se prijaviti možete pronaći na našoj web stranici. Nudimo tečajeve za sve uzraste i razinu iskustva.

Da, nudimo grupne popuste za škole, tvrtke i druge organizirane grupe. Također, pratite našu web stranicu i društvene mreže za informacije o posebnim ponudama i popustima.

Za rezervaciju termina, molimo vas da posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirate direktno putem telefona ili e-maila. Preporučujemo rezervaciju unaprijed kako biste osigurali svoje mjesto.